banner

Introductie   Agenda   Cursussen/Workshops   Vraag   Aanbod   Koren   Orkesten   Links Scratch Muziekdag


AANBOD

 • Oefenruimtes aangeboden in de Vasim
  In het onlangs gerenoveerde industrieel erfgoed de Vasim biedt Galloway Studio in samenwerking met Sound of Niche twee repetitie-lesruimtes aan. De kleinere ruimte (afmetingen L 7 x H 3,2 H 2,4 meter, 23 m2) is een akoestisch gecontroleerde ruimte met een aangename klank en een fijne, intieme ambiance. De ruimte is volledig ingericht met piano, zang-muziekinstallatie, drums en verschillende instrumentversterkers. Deze ruimte is uitermate geschikt voor muziekles, en voor repetities van solisten, kleine ensembles en koren. De grote en zeer esthetische ruimte (afmetingen L 9,2 x B 6,5 x H 5 meter, 53 m2), tevens opnameruimte van de Galloway Studio, is akoestisch te manipuleren om de gewenste klank te realiseren. Door de variŽteit aan verlichting kan elke gewenste sfeer worden gecreŽerd. Deze ruimte is geschikt voor individuele muziekles, maar ook voor lessen, cursussen en workshops aan grotere groepen (maximaal 40 personen). Vanwege de sublieme klank is het een genot om in deze ruimte te repeteren voor solisten en grotere ensembles en koren. De grote ruimte is ook beschikbaar voor live-performances voor een klein publiek (maximaal 40 personen), waarvan desgewenst professionele opnames gemaakt kunnen worden. Deze ruimte beschikt over een piano, zang- muziekinstallatie, verschillende instrumentversterkers en een Hammond C3-orgel met Leslie-speaker. In de algemene lounge zijn koffie en thee verkrijgbaar en tevens zijn op het NYMA terrein verschillende horeca gelegenheden en is er ruim parkeergelegenheid.
  Beide ruimtes zijn per uur, dagdeel of gehele dag te huur. Ook bestaat de mogelijkheid om deze ruimtes een vast dagdeel per week te huren. De kleine ruimte is vanaf januari 2023 beschikbaar en de grote ruimte vanaf februari 2023. Voor vragen en/of reserveringen, graag mailen naar info@gallowaystudio.nl of telefonisch contact opnemen via 06-54733139.

 • Oefenruimte aangeboden voor zanggroepen en koren
  Aan Heumensoord gelegen atelierruimte beschikbaar in de avonduren. Zeer geschikt voor zanggroepen en koren door grote open ruimte. Gratis parkeergelegenheid en een keuken aanwezig voor koffie/thee. Ruimte beschikbaar in de avonden, te huur per dagdeel.
  Neem voor meer informatie contact op via lyra@bosatelier.nl

 • Oefenruimte aangeboden voor akoestische muziek
  Nabij station Nijmegen een prettige oefenstudio voor klassiek, vocaal of jazz.
  Vleugel aanwezig incl versterker en slagwerk. voor 2- 8 mensen geschikt. Niet voor popgroepen ivm geluidsoverlast. evt ook als lesruimte te gebruiken.
  Huur is Ä 8,50 per uur incl koffie / thee. inlichtingen via 06 44 596 791

 • Zangles door ervaren docent
  Zing je in een koor of wil je graag (beter) leren zingen? Wil je leren hoe je jouw stem zo optimaal mogelijk kunt gebruiken en hoe je dit op een goede, veilige manier doet? Neem zangles! Ik ben een gediplomeerde en ervaren zangdocent. In de les besteed ik niet alleen aandacht aan de technische kant van het zingen, zoals houding, adem en zangtechniek, maar ook aan de interpretatie, het vertellen van het verhaal. Plezier in het zingen staat bij mij voorop! Kijk voor meer informatie op www.maaikedewind.nl

 • Muziekdocent geeft piano- en muziek-productie(Ableton Live)-les in Weurt
  Wil je graag piano leren spelen? Die liedjes leren die je leuk vindt? Of leren vrij piano te spelen, zonder noten? Of wil je leren hoe je jouw eigen muziek kan produceren? (Ableton Live) Stuur dan een bericht aan Manuel Hermsen: phasenverschiebungen@gmx.de

 • Algemene Muzikale Vorming voor jonge kinderen bij De Stefaantjes
  Voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar bestaat er de mogelijkheid om een korte cursus van 11 lessen te volgen. De lessen worden gegeven op zaterdagochtend in het SSGN, IJsbeerstraat 12 in Nijmegen. Het accent zal liggen op ontwikkeling van maat- en ritmegevoel, luisteren naar en bewegen op muziek, zingen en spelen van liedjes en kennismaken met verschillende instrumenten. Kortom spelenderwijs kennismaken met muziek. Ideaal om eens te kijken of muziek iets is voor je kind. De kosten bedragen Ä 60,-.
  Kinderen vanaf 6 jaar kunnen ook direct beginnen met het leren bespelen van een instrument, naast slagwerk ook blaasinstrumenten zoals dwarsfluit, trompet, saxofoon, trombone, bariton en klarinet.
  Voor meer informatie: www.destefaantjes.nl

 • Per direct beschikbaar: pianodocent, arrangeur en uitvoerend musicus
  Ik speel sinds 15 jaar in diverse ensembles en samenstellingen, veelal als background bij recepties, diners en muzikale begeleiding, voornamelijk Real Book en easy-listeningrepertoire. Mijn voorkeur gaat uit naar akoestische aanpak met vleugel of piano, maar ik heb ook een digipiano.
  Ik lees snel en improviseer gemakkelijk en ben in te zetten op ad hoc basis.
  Rene Stephan, Kapiteel 2d, 6641 PG Beuningen, renestephan1@gmail.com

 • Oefen / repeteer / dansruimte in hartje Nijmegen, aan de tweede walstraat
  We bieden de dansruimte van Fentastic graag aan andere culturele verenigingen aan tegen een laag tarief. Het is een grote open ruimte met een spiegelwand en dansvloer, uitstekend te gebruiken als repetitieruimte voor bijvoorbeeld zang,- en toneelverenigingen.
  Bel gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak met Raoul: 06-47303011

 • Ensemble Conservatoire
  Bent u op zoek naar een veelzijdig, professioneel begeleidingsensemble voor uw koor?
  Maak dan kennis met het Ensemble Conservatoire via hun website www.ensembleconservatoire.nl
  Voor vragen en/of reacties kunt u bellen of mailen naar het Secretariaat Ensemble Conservatoire:
  Kapershof 17, 6641 JR Beuningen
  gabyvanhoof@yahoo.com
  024-677 17 77 of 06-23760716
  Rob Engels, artistiek en zakelijk leider, Gaby van Hoof, management en organisatie.

 •