banner

Introductie   Agenda   Cursussen/Scratch   Vraag   Aanbod   Koren   Orkesten   Links


AANBOD

 • Oefenruimtes aangeboden in de Vasim
  In het onlangs gerenoveerde industrieel erfgoed de Vasim biedt Galloway Studio in samenwerking met Sound of Niche twee repetitie-lesruimtes aan. De kleinere ruimte (afmetingen L 7 x H 3,2 H 2,4 meter, 23 m2) is een akoestisch gecontroleerde ruimte met een aangename klank en een fijne, intieme ambiance. De ruimte is volledig ingericht met piano, zang-muziekinstallatie, drums en verschillende instrumentversterkers. Deze ruimte is uitermate geschikt voor muziekles, en voor repetities van solisten, kleine ensembles en koren. De grote en zeer esthetische ruimte (afmetingen L 9,2 x B 6,5 x H 5 meter, 53 m2), tevens opnameruimte van de Galloway Studio, is akoestisch te manipuleren om de gewenste klank te realiseren. Door de variŽteit aan verlichting kan elke gewenste sfeer worden gecreŽerd. Deze ruimte is geschikt voor individuele muziekles, maar ook voor lessen, cursussen en workshops aan grotere groepen (maximaal 40 personen). Vanwege de sublieme klank is het een genot om in deze ruimte te repeteren voor solisten en grotere ensembles en koren. De grote ruimte is ook beschikbaar voor live-performances voor een klein publiek (maximaal 40 personen), waarvan desgewenst professionele opnames gemaakt kunnen worden. Deze ruimte beschikt over een piano, zang- muziekinstallatie, verschillende instrumentversterkers en een Hammond C3-orgel met Leslie-speaker. In de algemene lounge zijn koffie en thee verkrijgbaar en tevens zijn op het NYMA terrein verschillende horeca gelegenheden en is er ruim parkeergelegenheid.
  Beide ruimtes zijn per uur, dagdeel of gehele dag te huur. Ook bestaat de mogelijkheid om deze ruimtes een vast dagdeel per week te huren. De kleine ruimte is vanaf januari 2023 beschikbaar en de grote ruimte vanaf februari 2023. Voor vragen en/of reserveringen, graag mailen naar info@gallowaystudio.nl of telefonisch contact opnemen via 06-54733139.

 • Oefenruimte aangeboden voor zanggroepen en koren
  Aan Heumensoord gelegen atelierruimte beschikbaar in de avonduren. Zeer geschikt voor zanggroepen en koren door grote open ruimte. Gratis parkeergelegenheid en een keuken aanwezig voor koffie/thee. Ruimte beschikbaar in de avonden, te huur per dagdeel.
  Neem voor meer informatie contact op via lyra@bosatelier.nl

 • Oefenruimte aangeboden voor akoestische muziek
  Nabij station Nijmegen een prettige oefenstudio voor klassiek, vocaal of jazz.
  Vleugel aanwezig incl versterker en slagwerk. voor 2- 8 mensen geschikt. Niet voor popgroepen ivm geluidsoverlast. evt ook als lesruimte te gebruiken.
  Huur is Ä 8,50 per uur incl koffie / thee. inlichtingen via 06 44 596 791

 • Cursus 'Van Ritme naar Melodie' voor jonge kinderen bij De Stefaantjes
  De cursus is speciaal voor kinderen van ongeveer 6 tot 8 jaar (basisschool groep 3 en 4) die kennis willen maken met muziek. We beginnen in september met het spelenderwijs leren over onder andere maat- en ritmegevoel, tempo en dynamiek. Vanaf januari passen we dit toe bij lessen op de blokfluit als melodisch instrument. Vervolgens is er in april ruimte voor kennismaking met instrumenten naar keuze en krijgen de kinderen mogelijkheid tot het leren van een specifiek instrument. We spelen met muziek in kleine groepjes van ongeveer 8 kinderen. De grootte van de groep garandeert aandacht voor elk kind en maakt samenspel met een leuk resultaat mogelijk.
  De cursus bestaat uit lessen van 60 minuten op zaterdagochtend, van 10 tot 11 uur. Hierbij bestaat de eerste 45 minuten uit les met de enthousiaste instructeur en het laatste kwartier gaan we bij het orkest kijken. De cursus vindt plaats op het SSgN, Ijsbeerstraat 12.
  Deze volledige cursus bieden we aan voor een verminderd bedrag van 100 euro in plaats van 150 euro, inclusief bruikleen van instrumenten en lesmateriaal.
  Voor meer informatie en/of aanmelding: secretaris@destefaantjes.nl

 • Per direct beschikbaar: pianodocent, arrangeur en uitvoerend musicus
  Ik speel sinds 15 jaar in diverse ensembles en samenstellingen, veelal als background bij recepties, diners en muzikale begeleiding, voornamelijk Real Book en easy-listeningrepertoire. Mijn voorkeur gaat uit naar akoestische aanpak met vleugel of piano, maar ik heb ook een digipiano.
  Ik lees snel en improviseer gemakkelijk en ben in te zetten op ad hoc basis.
  Rene Stephan, Beuningen, info@muziek4nu.nl

 • Ensemble Conservatoire
  Bent u op zoek naar een veelzijdig, professioneel begeleidingsensemble voor uw koor?
  Maak dan kennis met het Ensemble Conservatoire via hun website www.ensembleconservatoire.nl
  Voor vragen en/of reacties kunt u bellen of mailen naar het Secretariaat Ensemble Conservatoire:
  Kapershof 17, 6641 JR Beuningen
  gabyvanhoof@yahoo.com
  024-677 17 77 of 06-23760716
  Rob Engels, artistiek en zakelijk leider, Gaby van Hoof, management en organisatie.

 •