banner titel

Introductie   Agenda   Cursussen/Workshops   Vraag   Aanbod   Festival 2017   Koren   Orkesten   Links   Scratch Muziekdag


INFORMATIE SNMF

logo SNMF Stichting Nijmeegs Muziek Festival
Voorzitter: Erik de Nie  06 53 20 20 88  muziek@denie.nu


ZONDAG 11 JUNI 2017: NIJMEEGS MUZIEKFESTIVAL

Dit jaar voor de 41ste keer zingen 35 amateurkoren op het Nijmeegs Muziek Festival en sinds 25 jaar op een aantal locaties in de stad. Ook de 15 harmonieën van Nijmegen geven dan een uitvoering op steeds weer andere locaties en de fanfares lopen door de Ringstraten. Alle uitvoeringen zijn vrij toegankelijk voor het winkelend publiek.

logo Valkhof Klassiek

Samen met de Stichting Nijmeegs Muziek Festival gaan Valkhof Klassiek en de Lindenberg van de stad een groot muziekfeest maken onder de naam: : NIJMEGEN KLINKT! logo Lindenberg U hebt nu keus uit vele soorten muziek. Van klassiek tot populair, zang of instrumentaal, op één plek of lopend door de stad. En in onze torens klinkt muziek nu de Open Toren Dag verplaatst is naar deze datum. Ga naar NIJMEGEN KLINKT! en plan je route door de stad.

En wat is muziek zonder Dans? De dansscholen van Nijmegen geven op twee podia demonstraties en nodigen iedereen uit zelf mee te dansen op dit feest van Salsa, Zumba, Tango, Stijl- en Tapdans.

Bij elkaar ruim 1800 amateurs, bijeengebracht in plm. 65 gezelschappen!logo Nijmegen Klinkt Het volledige programma is te vinden op NIJMEGEN KLINKT!